dagens

Idag har jag inte gjort något alls, Jag har bara blivit sjukare och har knappt rest mig från soffan, det ända jag har orkat göra är att gå till Farsta med syrran och äta lunch på Donken sen ha jag kollat på film och bara tagit det lugnt.
Kramizzar på er

sommar sjuk

Har blivit sjuk har känt mig hängig i flera dar men det bröt ut i natt har feber, hosta och hals ont jag tror det ä sommar sjukan och hoppas att jag blir bättre snart för jag vill inte vara sjuk när det äntligen har blivit fint väder så ska ta det lugnt idag och hoppas på att jag mår bättre till imorrn
Ha en bra dag


Hemma igen

♥Hej Hej♥
Kom hem igår kväll från Västervik men var så trött så pallade inte skriva i bloggen. Men i alla fall har jag haft ett par sköna dagar, de två första dagarna regnade det men sen kom hög trycket och jag har legat och stekt mig i solen och badat. Jag lyckades få värsta bikini linjer den första soliga dagen, så har kämpat resten av dagarna för att få bort dom :P Vi har ätit grillat varige dag och det har vart jätte mysigt. Fast det var jätte jobbigt att sova i tältet luften ur madrasserna gick ut efter en natt,och på morgonen blev det som en bastu i tältet det kändes som jag skulle dö i värmen, på kvällen var det helt fuktigt och iskallt och jag sov med sovsäck, täcke och en filt och ändå låg jag och huttra och så var det insekter som hade kommit in i tältet men det har funkat att sova lite i alla fall :P 

Här får ni massor av bilder :D

              

1. Vi är på väg till campingen
2. Så här såg det ut när vi åkte ner
3. Stranden
4. Stranden
5. Polen
6. Mina bikini linjer 
7. Mitt tält
8. Tältet 
9. Våra skor 
10. Jag
11. Jag på berget 
12. Solnedgång 
13. Douglas 
14. Jag 
15. Hopp tornet  

Saknar er

Saknar dom här tjejerna grymt mycket hoppas att vi alla ses snart igen♥ ♥ ♥
        

Packning

Hejsan :)
Håller på att packa för fullt till imorrn när vi drar till västervik och campar, och jag hatar att packa för ja vet hur jobbigt det är när man kommer hem med allt, och jag packar inte direkt lite heller för ja vill ha med mig så mycket som möjligt :P  och jag kommer bara på mer och mer, just nu är jag uppe i tre väskor och pappa kommer att bli tokig när han ser hur mycket det är. och just nu käns det som jag kommer att ha användnig av alla kläder jag äger, och kan inte välja ut vilka ja inte vill ha med  mig :P
aja ska fortsätta med min pakning nu
om jag inte skriver mer idag så komer jag tillbax den 28
♥Puss på er♥

blingee

Jag gjorde några blingee bilder:)  på http://Blingee.com

 


dagen

Hej Hej
Idag har jag vart hos min morbror typ hela dan kom hem nu, ja har mest suttit i solen och solat, vid halv 5 kom pappa och hämtade mig och vi drog till Farsta för ja behövde köpa lite saker. Nu ska jag äta och lite senare har jag tänkt mig att vaxa bena :)

Kramizzar
  

Godmorgon

Godmorron
Igår hade jag jätte svårt att somna hade druckit allt för mycket kaffe igår (flera flera koppar) under dagen och ätit alldeles för mycket socker, så jag var helt spirad och snurrig det kändes som om ja skulle falla ihop, jag var jätte trött men när ja la mig i sängen gick det inte att somna, så just nu är ja så trött på kaffe att ja inte tänker dricka det på några par dar:P Men söt saker kan ja inte hålla mig borta från ska bara inte äta så mycket som jag gjorde igår :P

♥Ha en bra dag ♥


hej hej

Hej Hej

Mary kom inte igår så har vart med henne idag istället och vi har haft det jätte mysigt.
Hon kom ca vid 12 och då drog vi till Vidja och bada med syrran och mamma, efter det så åkte vi hem och gjorde oss i ordning lite och vi drog till Farsta och ficka med Tessi. Efter att vi hade fikat provade vi fula kläder  och hade jätte roligt.
Igår färgade ja ögonbrynen och det blev riktigt lyckat  och det passar till hårfärgen :D

♥Ha en fortsatt bra dag♥











hejsan

♥Hej Hej♥
Kom hem från landet igår kväll och har haft ett par roliga dagar där :) har mest solat och vart med Mary och vi har haft det riktigt skoj.
Idag vet jag inte vad ja ska göra Mary kanske kommer hit och så ska jag åka med pappa och syrran och handla inför campingen.
Jag har inte riktigt vant mig vid hårfärgen en, men jag tycker att det är finnare nu en när det precis va ny gjort det är inte lika skarp färg nu.
Här får ni några bilder som har tagits under veckan ;)
       
 1. Solnedgång
2. Solnedgång
3. Mary i nätgunga
4. Jag i nätgunga
5. Fågelbad
6. Jag har skägg ;)

färgat håret

Hejsan
Har kommit hem från frisören nu och har färgat håret brunt, ganska så mörkt pga. att det kommer att blekas nu under sommaren. Jag blev jätte nöjd av resultatet men känns lite ovant att se sig själ i spegeln:P 
Jag kanske åker upp till landet idag om jag hinner, annars vet jag inte när jag kommer att åka upp dit igen men vill åka så snart som möjligt.
Här får ni efter bild på mitt hår! 
  

♥Ha de gott♥


Stan med julle

Hejsan :)

Idag har jag vart i stan med Julle och vi sprang runt i hur många affärer som helst men hittade bara två tunikor/klänningar på Gina kunde inte bestämma vilken färg jag ville ha så tog båda:P, vi åt på Sandys det var jätte gott, jag har vart jätte trött idag och ja vet inte varför det kändes som om att jag skulle svimma när vi sprang runt i alla affärer. Jag har också tränat tidigare i veckan så jag har fått en sträckning i armen och kan inte räta ut armen helt (det gör skit ont) så när ja skulle prova kläder fick Julia hjälpa mig att ta på och av mig kläderna:P
Efter att vi hade vart i stan så åkte vi till Farsta och träffade mamma och syrran och vi tog en varsin café late och så gick vi och kollade lite på Cubus. 
Jag skulle fixat håret idag men fick tid imorrn istället så ska färga det klockan 11 imorrn.
  
1, 2. kläningarna jag köpte
3. Jag och Julle

Ha en fortsatt bra Dag♥

hemma igen

Hej Hej nu är jag hemma igen, och ska vara hemma till onsdag.

I veckan ha det hänt jätte mycket, jag har fått reda på att jag ha kommit in på den skolan jag tog i första hands val och det gjorde Cassi också så vi ska gå i samma skola :) det känns skönt att ha med någon man känner så man slipper gå dit helt själv i början.
Det har vart jätte skönt på landet trotts det dåliga vädret och vi har gjort massor av roliga saker.
när jag sa hej då till Julia förra veckan så kändes det lite konstigt för vi kommer aldrig att umgås på samma sätt längre vist vi kommer ju att träffas men inte lika ofta och vi vet inte när vi träffas igen, jag blev lite nedstämd när jag åkte hem från hennes land.
På tisdag ska jag förmodligen gå och färga håret brunt och är jätte förväntans ful men nervös, och på onsdag åker jag upp till landet igen :)

Puss på er♥  


Idag

♥Hejsan♥
Idag fyllde min morbror år så vi har vart där hela dan och det har vart skönt med fint väder. Har ätit jätte mycket idag så just nu käns det som om ja ska spricka:P
 Jag tycker att det är lite tråkigt att vara hemma det händer ingenting här, det ä knappt några ute heller så vill bara upp till landet igen. och nu är Mary där också saknar henne jätte mycket har inte träffat henne på jätte jätte länge nu :( men vi träffas snart.
Ha det bra

Hemma

Hej Hej!
Nu är jag hemma igen, har vart på landet och på julias land och det har vart riktigt trevligt trotts det dåliga vädret under veckan. Vi har ätit på restaurang och jag har faktiskt joggat och jag tyckte att det va jätte jobbigt men kände mig jätte duktig när jag var klar trotts att jag inte orkade hela vägen :P så har bestämt mig för att komma i form så ska fortsätta med att jogga. Jag vet inte riktigt när ja ska åka till landet igen blir imorrn eller på torsdag så blir inte hemma så länge.

♥Ha det gott♥
Här får ni litte bilder att kolla på
   

1. från båten
2. Ronja med flytväst
3. hunden i båten
4. Tessi på restaurangen