Landet

Hej Hej

Imorgon ska jag åka till landet och efter det ska jag till Julles land så kommer inte kunna skriva på 9 dagar

Ha det så bra så länge
Kram

Midsommar

Hej Hej
Min midsommar fyrade jag på min morbrors tomt med familjen och det var riktigt mysigt det var varmt och skönt. vi grillade och tog det lugnt, jag åt så mycket mat och godis så det kändes som att jag skulle spricka när vi gick där ifrån.Det var en annorlunda midsommar mot dom jag brukar va van vid på landet, med midsommarstång, hölass och rubbet. den här midsommarn var det bara vi och det kändes lite konstigt och jag längtade lite till landet.

    

1. Grillen
2. Mamma och jag
3. Syrran
4. Mamma

Dagens Outfit

                                                        


• Tunika Gina Tricot
• Legins Lindex
• Skor Skopunkten 

Midsommar

Hej Hej



Idag har jag vart och handlat inför Midsommar afton, som vi ska fyra på min morbrors tomt med mamma och pappa. Det 
känns inte alls som att det är midsommar imorrn, Innan har jag alltid fyrat på landet så känns lite konstigt att bara fyra med pappa och mamma, men det blir säkert mysigt att bara umgås med familjen.

♥kram på er♥

Sverige ute ur EM


Såg ni matchen igår?

Det syntes redan i början att Sverige inte var i form, Ryssland var vid vårt mål hela tiden. När Ryssland gjorde deras första mål så kändes det redan att det var kört men ändå att det fans en lite chans att Sverige kunde göra oavdgjort. Men när Ryssland gjorde sitt andra mål i andra halv lek förstod man att vi aldrig skulle komma ikapp så som vi hade spelat under hela matchen.
matchen slutade i alla fall 2-0 till ryssland. 

Trött

Hej Hej ♥
Idag har jag inte gjort så mycket har vart jätte trött, jag vaknade typ vid halv tolv sen kollade jag lite på tv tog en dusch och gjorde mig iårdning. När klockan var runt hakv 3 gick ja till Julia en liten stund, jag var där till halv 5 vi tog det mest lungt och pratde lite.
Jag är helt seg har typ sovit och legat i sängen  för mycket och då blir jag jätte seg, man tror att man ska bli pigg när man villar och sover mycket men jag blir över trött istället, det känns som om kroppen aldrig vaknar till ordäntligt. Så har bestämt mig för att gå upp lite tidigare nu framöver :P
Ikväll ska jag kolla på matchen med familjen och bara ta det lungt

Ha en bra fortsatt dag :)   
kram

Dagens Outfit


• Jeans Replay
• Tröja Adidas
• Linne HM




Promenad

Hejsan


Har vart ute och gått en lång promenad med syrran, kände att jag var tvungen att röra på mig för har inte rört mig så mycket under dan, vi gick ca i 1 och½  timma och det är jätte skönt att kommer hem och veta att man har rört på sig lite. Nu ska jag fixa mina naglar dom är helt katastrofala :P

Ha en bra fortsatt kväll <3

Dåligt väder

Hej Hej
Vaknade idag av att det var jätte dåligt väder så jag ville bara ligga kvar i sängen hela dan, jag älskar att ligga i sängen och höra när vattendropparna slår mot fönsterbläcket, Men nu har det klarnat upp och solen tittar fram :) tessi har laggat mat så ska gå och äta nu
Ha en bra dag ♥ 

Dagens Outfit


• Jacka Zara Basic
• Tunnika Gina Tricot
• Strumpbyxor Lindex
• Skor Tiamo

God Natt

Nu ska ja gå och lägga mig, ska lägga mig och kolla på tv tills jag somnar :P 
men ville bara säga god natt till er alla <3


Dagens Outfit


• Blus   HM
• Väst  Cubus
• Jeans Gina tricot

Väckarklockan

♥Hej Hej! ♥
idag hade jag ställt väckarklockan på kvart i 8 för att jag skulle åka in med Cassi och Julia till tandläkarn och stan, jag trodde att jag tryckte på snooza på mobilen men råkade tydligen trycka på stänga av så vaknade tio i nio och då var det ba 20 minuter till att jag skulle gå så jag fick ringa Julia och säga att jag skulle möta upp dom i stan.
När jag väl träffade dom inne i stan så gick vi till gina tricot & hm och kollade på kläder men efter som att jag är helt pank så pallade jag inte gå runt i för många affärer för att när man inte har pengar så hittar man alltid saker man vill ha och när man har pengar så hittar man aldrig saker man vill ha. Sedan gick vi till elgiganten där Julia köpte en mobil och hon bestämde sig för en sony ericsson W380i. Nu är vi hemma hos julia och ska kolla på step up 1 och 2 jag älskar dom filmerna :D

♥Ha det gott ♥

Asos

Jag va inne på asos.com och kikade lite på kläningar och hittade några finna saker :) jag brukar inte gilla mycket mönster på kläningar men den första bildens kläning tyckte jag faktist var fin.
andra och tredje kläningarna är ganska enkla och vardagliga
Den sista bilden har en jätte speciel kjol men tycker om den


  


Städinig

Idag vaknade jag av att jag hade jätte ont i halsen och när jag jag ligger där i sängen så ser jag att det är jätte stökigt. Det var bara att gå upp och börja städa. Det tog flera timmar innan jag blev klar, jag tror inte att jag har bäddat sängen på år och dar :P   och inte gjort årdning i mitt sminkskåp heller, och mitt skrivbord ska vi inte äns prata om. 
Men nu är det i alla fall fint och rent i mitt rum det bor inte en ända damråtta under sängen längre :D.
Fast det dröjde inte länge förns katterna kom och försörde min fina bäddning.

    
Så här såg det ut innan ja började städa

   
Och så här såg det ut när jag var klar med städningen :)

Sverige - Spanien

Hej Hej!
Såg ni matchen idag?
Det var så synd att spanien lyckades göra 2-1 i typ sista minuten först stod det ju 1-0 till Spanien men sen kontrade Zlatan till 1-1 och jag satt och hoppades hela tiden att Sverige skulle göra ett till mål. Men precis i slutet så tappade Sverige sitt försvarsspel i några sekunder och vad händer Spanien gör mål, men jag tycker att sverige kämpade på bra i alla fall och hopas på en vinst eller ovavgjort på onsdag så att vi går vidare :)

Ha en trevlig kväll 

Kryssning

Hejsan!
Idag har jag, syrran, mamma och hennes kompis åkt en 12 timmars kryssning och var tvungen att gå upp vid 5 fast jag låg kvar i sängen till halv 6.  Båten gick kl: 7:45 och det första vi gjorde var att äta frukost buffe, och det kändes som om jag åt jätte jätte mycket, jag var så mätt att jag knappt kunde gå efteråt :P. Tessi tyckte mest om melonerna och åt hur många som hälst. 
Efter frukosten så gick vi till tax freen där jag köpte Mariha Careys parfym, Som hade en av de gulligaste flasker jag sett. Jag köpte även tre läppglans för priset av två från Loreal och ett pack med två telescopic mascarer och en svart kajal från Loreal som jag och Tessi fick dela på. Sen köpte jag så klart jätte mycket godis som bla var kinderäggs choklad som är en av mina favoriter :P.
Efter att vi hade handlat allt på taxfreen så hade vi så mycket att bära att vi tog en fyra manna hytt där vi kunde lägga alla våra saker, Och som sakt är jag en en morgon trött person så jag somnade i hytten.
När jag vaknade var det dax att byta båt, när vi kom ombord på den andra båten satt vi och väntade på middan och sen var det dax att äta igen, men eftersom jag fortfarande var mätt sen efter frukosten så åt jag inte lika fult så mycket som på morgonen. Efter det satt vi och kollade på ett band som uppträdde och dom var SÄMST som tur va tittade solen fram och vi satte oss på däck. Sen var det landstigning. Men det var mysigt att bara umgås med syrran och mamma en dag :)

        
Bild
1. Tessi och jag
2. Jag
3. Tessi, Mamma och jag
4. Tessi och hennes Melon
5. Läppglans
6. Mascarer
7. Mariha Carey parfym
8. Godis
9. Dagens outfit :P

Tack<3


Hej Hej!


Det här lilla inlägget är tillägnad Julia för att hon har varit så snäll
och fixat hela designen på min blogg och har haft tålamod och tagit sig tid till att fixa allt, så ville bara tacka henne :)
Kramis på dig <3

Skolavslutningen

Hejsan :)
vaknade precis :P
Igår kom jag hem runt halv 12 från julles land, det var riktigt mysigt vi hade det lungt och skönt. Vi låg mest i sängen å kollade på film och åt mat. Men det var skönt för jag behövde ta det bara lugnt för jag var så trött och behövde vila ut. När vi skulle åka hem var det tänkt att vi skulle ta båten hem, den skulle ha gått ca 7, så vi stod där och vänta och vänta jag hade bara ett par korta shorts på mig så höll på att frysa ihjäl och blev helt uppäten av mygg, det hann gå en timma innan vi fatta att det inte kommer att komma någon båt, så Julia ringde bolaget och då hade den sista båten gått vid 1 så hur skulle vi gö nu, Cassis och mitt åkort hade slutat gälla men Julia har ett sommarkort jag och Cassi hade inga pengar på mobilen heller. Det slutade i alla fall med att julia fick skicka sms till bussen som gick vid 8 åt oss, annars hade vi fått stanna en natt till :P

Skolavslutningen var riktigt bra, efter att de hade sjungit klart i kyrkan skulle vi säga hej då till alla och det blev så mycket känslor på samma gång, jag viste inte om jag skulle vara glad eller ledsen så till slut viste jag inte vart jag skulle göra av med alla känslor så jag började gråta. Jag trodde aldrig att jag skulle börja gråta men blev  helt överväldigad av olika känslor. Det var även i kyrkan jag fattade att jag aldrig skulle komma tillbaka till den här skolan och aldrig se samma människor varje dag som man alltid har brukat.  

I morron ska jag åka båt med mamma, hennes kompis och syrran, vi åker hemifrån  kvart i 7, så måste gå upp jätte tidigt och jag är inte alls en morgonpigg person :P och jag är överdrivet seg på morronen det brukar ta en halv timma till en timma innan jag är uppe ur sängen. Så får se om ja lyckas komma upp imorrn.

Ha det gott <3

Sovsvårigheter

God morgon!
Eller jag har redan vart vaken i några timmar.
I natt blev det inte så mycket sova, först tittade vi på Sverige - Grekland och Sverige vann med 2-0 det var Zlatan och Hansson som gjorde Seriges 2 mål (Sverige knäcker). Sen låg vi och pratade halva natten, när det väl var dax att sova så var det så varmt att ja inte kunde somna :P julia låg och sov som en liten gris medans jag låg och va avundsjuk för att jag inte kunde somna. Just nu håller jag på att förbereda mig till skolavslutningen och till julles land. Det känns som om jag inte riktigt har fattat att jag slutar grundskolan, innan har jag bara vart glad över att få sluta den här skolan, men nu känns det som om jag lämnar en trygghet. Men ser i alla fall fram emot hela sommarlovet som börjar idag :)

Ha en jätte bra dag <3

Fotboll hos Julia

Hej Hej!
Har bestämt mig för att starta en blogg, för att det är så många andra som har en blogg och pratar om det, så vill testa på hur det är att ha en egen.
Just nu sitter jag här hos Julia och kollar på Sverige - Grekland och än så länge står det 0-0 men vi hoppas på att Sverige snart gör ett mål. Jag blir kvar här över natten för att sedan gå upp imorrn till skolavslutningen som även är min sista i kunskapsskolan, efter skolavslutningen drar vi till julles land och stannar där över en natt. men återkommer mer om det senare för nu vill jag kolla på matchen.